ForsideKonsernHandelEiendomSkogUtleieJobbAktueltEnglishKontakt
Print

MAXBO

MAXBO-logo på vegg til varehuset på Vækerø
 

MAXBO er en av de ledende aktørene i bo- og byggevarebransjen i Norge. MAXBO er fullsortiments varehus som skal gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Derfor legger MAXBO vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd.

MAXBO er flaggskipet i vår handelsvirksomhet. Kjeden har et sterkt varemerke og en solid posisjon i markedet med 60 MAXBO, MAXBO Stormarked og MAXBO Proff over hele landet.

Med slagordet ”Klart du kan!” skal MAXBO være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Gjennom å møte kompetente medarbeidere ønsker vi å gi kundene inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv gjennom tips, råd og veiledning.  MAXBO tilbyr "trinn for trinn"-visninger på nettstedet www.maxbo.no. Her kan du se hvordan du går frem for å utføre ulike typer bygge- og oppussingsprosjekter i hjemmet. 

For å sikre at hver enkelt leder og medarbeider har best mulig utgangspunkt for gi kundene den hjelpen de trenger, har MAXBO-skolen kontinuerlig leder- og medarbeiderutvikling. 

Det skal være enkelt å handle på MAXBO, og du skal finne alt på ett sted. Innen de fleste produktområdene vil du finne et varespekter som strekker seg fra kjente merkevarer til MAXBOs egne merkevarer. 

Løvenskiold-Vækerø AS    Drammensvn. 230, Postboks 38 Skøyen, NO-0212 Oslo    Telefon: +47 815 68 800    info@lovenskiold.no